FAQ

Staat uw vraag er niet bij, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op!

1Is de prijs voor een ticket inclusief terugreis?
Ja, de tickets zijn retourtickets. De prijs van een ticket is dus de prijs voor de heen- en terug reis. Tenzij anders aangegeven.
2Ik hoef alleen maar heen (of terug) te reizen, kan dat?
Ja hoor, dan kan. Echter hebben we geen tickets voor een enkele reis. Je dient daarom wel een retourticket te bestellen.
3Ik ben mijn pendelbusticket op het festival kwijtgeraakt, wat nu?
Wanneer je de bus instapt, dien je je ticket te laten zien aan onze medewerkers. Heb je je ticket online gekocht, dan is deze nog terug te vinden in je mail. Mocht je een ticket ter plaatse hebben gekocht, dan dien je een nieuw ticket te kopen. We hebben geen tickets voor een enkele reis.
4Ontvang ik mijn tickets per mail nadat ik ze besteld heb?
Ja, na de betaling van het ticket ontvang je een bevestiging per mail. In deze mail staat ook de link met het ticket. Heb je geen mail ontvangen, mail dan even naar service@pouwvervoer.nl
5Het bedrag is wel afgeschreven maar ik heb geen ticket ontvangen per mail, wat nu?
Het kan enkele minuten duren voor je de mail binnen krijgt. Controleer ook even je spambox. Heb je vervolgens nog niks binnen gekregen? Stuur dan even een mail naar service@pouwvervoer.nl . We reageren z.s.m. op je mail om dit op te lossen.
6Waar kan ik de vertrektijden vinden?
Wanneer je onze site bezoekt, klik je op het kopje 'festivals'. Klik vervolgens op het desbetreffende festival. Je komt dan op een pagina met alle informatie, hier staan ook de vertrektijden tussen.
7Zijn de tickets alleen online te bestellen?
Tickets voor landelijk busvervoer zijn alleen online te verkrijgen. Pendelbuskaarten kun je ook bij de opstapplaats kopen op de dag van het evenement. Echter zijn de tickets online vaak goedkoper. We adviseren je om dus van te voren online een ticket te bestellen.
8Kun je pinnen bij de opstapplaats om een ticket te kopen?
Nee, we adviseren de tickets van te voren op onze website te bestellen (dit is ook vaak goedkoper dan ter plaatse).