OnlineTravelTicket: Het traffic control dashboard voor al uw evenementen!

OnlineTravelTicket biedt u in een oogopslag inzicht in het verkeer rondom uw evenement. Hoeveel bezoekers maken gebruik van uw aangeboden pendeldienst en op welk tijdstip vindt hierin de piek plaats? Hoeveel touringcars kunt u verwachten? Hoeveel auto’s komen er richting de VIP en CREW parkeerplaats? Al deze data wordt verzameld in het OnlineTravelTicket dashboard. Samen bouwen we een rapportage om jaar op jaar efficiënter te werk te gaan!

Monitoren van uw (pendel)bus service

Via het OnlineTravelTicket iFrame kopen uw bezoekers een pendelbusticket. Dit iFrame kan op uw huidige website geplaats worden of op een samen ontworpen unieke landingspagina. Het OnlineTravelTicket dashboard dat gekoppeld is aan dit iFrame biedt u de mogelijkheid om de verkoop op elk gewenst moment te controleren. U ziet hoeveel unieke klanten er zijn per opstapplaats, waar deze klanten vandaan komen en wanneer zij hun ticket hebben aangeschaft.

Na betaling ontvangen bezoekers een pendelbusticket met een QR code in hun mailbox. Bij het instappen in de bus kan het ticket gescand worden door een van de medewerkers van OnlineTravelTicket. Deze scan is direct terug te zien in het dashboard. Via een monitor kunt u dus live mee kijken in de data over hoeveel mensen al gebruik hebben gemaakt van de pendelservice en op welke tijd. Ook bij het instappen op de terugweg herhaalt dit proces zich. Zo kunt u na afloop van het evenement exact terug zien wanneer er pieken hebben plaatsgevonden.

Op deze manier bouwen we samen een rapportage wat bijdraagt aan een efficiënte planning voor aankomende jaren.

Biedt u geen pendelservice aan maar georganiseerde reizen? Wij leveren u overzichtelijke passagierslijsten met NAW-gegevens.

Controle over parking zones

Naast de data rondom de (pendel)bus service geeft het dashboard ook data weer rondom parkingzones. Via onlinetravelticket.nl kunt u busbedrijven zich laten aanmelden met gegevens zoals aantal, vertrektijd, aankomsttijd etc. Hierdoor heeft u een complete lijst met touringcars zodat u hiervoor een geschikt parkeerterrein beschikbaar kan stellen. Ook hierbij ontvangen ze een ticket met QR code die gescand kan worden op het moment dat de bus arriveert op het parkeerterrein.

Door eenzelfde aanmelding kan ook de VIP en CREW parkeerplaats gemonitord worden. Alles overzichtelijk in één dashboard.

Samenwerken?

Benieuwd naar hoe OnlineTravelTicket een toegevoegde waarde kan zijn voor uw evenement? Neem dan contact met ons op via info@onlinetravelticket.nl. Samen plannen we een afspraak in om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!