Onlinetravelticket: het online dashboard voor ál uw evenementen!

Altijd al willen weten hoeveel mensen er nou precies met de (pendel)bussen naar uw festival komen? En hoe laat? Of wilt u weten hoeveel touringcars, VIP auto’s of CREW auto’s er richting het terrein komen? Dit alles is live te zien tijdens het event via het dashboard van onlinetravelticket.nl. Samen bouwen we een rapportage op om zo elk jaar efficiënter te werk te gaan!

Monitoren van de pendelservice

Via een iframe op uw site kopen de bezoekers van uw festival een pendelbusticket. Via een inlog kunt u deze verkoop op élk gewenst moment contoleren. Ook ziet u hoeveel unieke klanten er zijn, waar deze klanten vandaan komen en op welk moment zij hun ticket hebben besteld.

De bezoekers ontvangen na het bestellen van het pendelbusticket een ticket met een QR code via e-mail. Bij het instappen van de bussen wordt deze code gescand door een van de medewerkers van onlinetravelticket. Deze scan is direct terug te zien in het dashboard. Zo kunt u dus op een monitor live meekijken hoeveel mensen er al met de bussen meegegaan zijn en op welk moment. Ook bij het instappen voor de terugweg wordt het ticket gescand. Zo kunt u zien op welk moment de piek was na afloop van het festival.

Op deze manier bouwen we samen een rapportage op. Elk jaar kunt u uw planning n.a.v. de scans aanpassen. Zo werkt u elk jaar efficiënter!

Overzicht parking zones

Komen er elk jaar touringcars naar uw festival maar heeft u geen idee hoeveel? Waardoor u niet weet wat u te wachten staat? En misschien wel een te kleine parking zone hiervoor hebt gereserveerd? Via onlinetravelticket.nl kunnen we busbedrijven het aantal touringcars aan laten melden. Zo weet u precies hoeveel bussen er uw kant op gaan komen. Ze ontvangen een QR code welke gescand wordt op het moment dat ze de busparking op komen.

Wilt u ook overzicht in uw crew en vip parking? Dat kan ook met ons dashboard! Zo ziet u precies hoeveel auto’s er komen en op welk moment.

Samenwerken?

Benieuwd naar hoe ons dashboard een toegevoegde waarde kan zijn voor uw event? Neem dan contact met ons op via info@onlinetravelticket.nl. Samen plannen we een afspraak in om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!